Asiakastarina: Hirsien tummentumien poisto kuivajään avulla

Kesällä 2021 tuusulalainen Raija Pennanen otti yhteyttä CleanSideen. Hän oli ostanut miehensä kanssa 40-luvulla hirsistä rakennetun talon, jonka seinät olivat osittain levytetty. Pariskunnan tarkoituksena oli purkaa levyt, jotta kaunis hirsipinta saataisiin näkyviin. Hirret olivat kuitenkin tummuneet ajan saatossa, joten Pennanen päätyi etsimään tietoa hirsien puhdistuksesta erilaisilla puhallusmenetelmillä. Hakusessa oli menetelmä, joka sotkisi sisätiloja mahdollisimman vähän, mutta poistaisi tummentumat silti tehokkaasti hirsiä vahingoittamatta. Tämän takia esimerkiksi soodapuhallus jäi pois laskuista. Lopulta Pennaset päätyivät pyytämään tarjouksia kuivajääpuhalluksesta, sillä se on ympäristöystävällinen menetelmä, joka kuivajään kaasuunnuttua jättää jälkeensä vain pinnalta poistetun lian.

 

Ennen kuivajääpuhallusta: hirsien pinnat olivat tummuneet kauttaaltaan

“CleanSidelta saimme vastauksen tarjouspyyntöömme todella nopeasti. Lähetin kuvia puhdistettavista hirsistä sähköpostitse ja sain lähes samantien hinta- ja aika-arvion puhdistuksesta”, Pennanen kertoo. Myös työn hinta oli positiivinen yllätys: “Kustannus oli edullinen muihin saamiimme tarjouksiin verrattuna, joten CleanSide oli myös tässä suhteessa helppo valinta”, Pennanen kehuu.

Pennaset halusivat urakan mahdollisimman nopeasti valmiiksi, jotta pääsisivät remontissaan eteenpäin. “Kaikki kävi kätevästi ja todella nopeasti. Jo saman viikon aikana CleanSidelta tuli kaksi tosi mukavaa työntekijää kuivajääpuhallusvarustuksen kanssa. He toivat kaiken varalta mukaansa myös lasimurskapuhallusvälineet, mikäli kuivajää olisikin testipuhalluksessa osoittautunut sopimattomiksi hirsillemme”, Pennanen kertoo.

Kuivajääpuhalluksen jälkeen

 

Kuivajää tepsi kuitenkin hyvin ja poisti tummentumat vahingoittamatta hirsiä. Näin kaunis vanha hirsipinta sai jäädä näkyviin eikä seiniä tarvinnut uudelleenlevyttää. “Olemme todella tyytyväisiä sekä CleanSiden palveluun, että työn jälkeen. Kaikki sujui nopeasti ja vaivattomasti. Iso plussa oli, että CleanSide pääsi tekemään kuivajääpuhalluksen jo saman viikon aikana, joten pääsimme remontissa nopeasti eteenpäin. Iso kiitos aivan mahtavasta työstä ja työn jäljestä, olemme todella tyytyväisiä. Suosittelemme CleanSidea kaikille tutuille ja tuntemattomille”, Pennanen kehuu.

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia