CleanSide Pirkanmaa

CleanSide Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen palveluyritys, joka tuottaa erikoispuhdistus- sekä P1-tason rakennussiivouspalveluita. Erikoisosaamisalueemme ovat tilojen homesiivous (homepölysiivous), irtaimiston ja elektroniikan homepuhdistus, sekä P1-tason loppusiivous (rakennussiivous), joista meillä on yli kymmenen vuoden kokemus.

Pirkanmaa on yksi CleanSiden päätoimialueista. Paikallisorganisaatiomme, sekä rakennusterveysasiantuntijoiden avulla kehitetty kiinteä puhdistuslinjastomme, sijaitsevat Tampereella osoitteessa Sileesuonkatu 23.

 

Autamme Tampereen ja koko Pirkanmaan seudun asiakkaitamme sisäilmaongelmien ratkaisemisessa tarjoamalla erilaisia sisäilmaa parantavia pölynhallinta-, homepölysiivous- ja homepölypuhdistuspalveluita. Pirkanmaan seudulla olemme tehneet tilojen puhdistusta, kuten homepölysiivouksia, vahinkosiivouksia (esim. noki, vesivahinko, viemärivahinko ja tulvavahinko), häätösiivouksia ja tupakka-asuntojen siivouksia ja rakennussiivouksia (P1-taso).

 

Myös pintojen puhdistus lasimurskapuhalluksen tai kuivajääpuhalluksen avulla on ollut kysytty palvelu. Olemme lisäksi puhdistaneet irtaimistoa, kuten huonekaluja, leluja, pulpetteja, soittimia ja lääkintälaitteita homeesta ja liasta.

Puhdistuslinjasto ja työprosessimme pohjautuvat Työterveyslaitoksen ohjeisiin tilojen oikeaoppisesta homepölysiivouksesta ja irtaimiston puhdistuksesta. Lue lisää palveluistamme palveluvalikosta tai alta.

 

Tilat

 

Homepölysiivous

Tilojen homepölysiivous

Haitallisen homepölyn määrä saattaa saneerausvaiheessa kasvaa jopa yli miljoonakertaiseksi alkuperäiseen tilanteeseen verrattuna. Siksi pölynhallinta on erityisen tärkeää juuri homesaneerauksessa. Homepölysiivous poistaa mikroskooppiset homeitiöt kaikilta pinnoilta ja saattaa tilat käyttökuntoon. CleanSide suorittaa homepölysiivouksen oikeaoppisilla menetelmillä.

Lue lisää.

 

Rakennussiivous

Rakennussiivouksen tarkoituksena on poistaa rakentamisesta syntyvä jäte ja lika näkyviltä ja piiloon jääviltä pinnoilta. Työmaalla siivotaan purkutyövaiheessa, rakentamisen aikana sekä lopussa. Loppusiivouksella varmistetaan asiakkaan odotusten mukainen puhtaustaso. Rakennustyöt voidaan luokitella puhtausluokkiin P1 ja P2.

Lue lisää.

 

Jälkivahinkotyöt

Jälkivahingoilla tarkoitetaan mm. veden, tulipalon, savun, öljyn sekä tukkiutuneiden viemärien kiinteistölle aiheuttamia vahinkoja. Myös luonnonvoimien ja erilaisten biologisten materiaalien (veri, eritteet) aiheuttamat tuhot tarvitsevat erityispuhdistusta. CleanSide suorittaa mm. noki- ja palovahinkopuhdistukset, häätösiivoukset ja häätötyhjennykset, kalmapuhdistukset ja kalmatyöt, tupakka-asuntojen puhdistukset sekä hajunpoistot ja desinfioinnit luotettavasti, hienotunteisesti ja ammattitaidolla.

Lue lisää.

 

Irtaimisto

 

Irtaimiston puhdistus

 

 

Irtaimiston homepuhdistus

Sisäilmaongelmaisesta kohteesta tuotu irtaimisto tulee puhdistaa homeesta huolellisesti, jotta se ei aiheuta tilojen käyttäjille oireita uusissa puhtaissakaan tiloissa. Puhdistamme myös vahinkoirtaimiston ja muun irtaimiston kokemuksella ja ammattitaidolla omilla täysmittaisilla, rakennusterveysasiantuntijoiden avulla rakennetuilla puhdistuslinjastoillamme.

Lue lisää.

Elekroniikan ja taide-esineiden homepuhdistus

Sisäilmaongelmaisissa kohteissa saattaa usein olla arvokkaita taide-esineitä ja elektroniikkaa. CleanSidella on yli kymmenen vuoden kokemus elektroniikan, kuten tietokoneiden, monitoimitulostimien, kodinkoneiden ja sairaalalaitteiden puhdistamisesta. Henkilökuntamme on lisäksi koulutettu taidekonservaattoreiden toimesta käsittelemään ja puhdistamaan eri materiaaleista valmistettuja tauluja, patsaita, vaaseja, seinävaatteita ja ikoneita.

Lue lisää elektroniikan puhdistuksesta.

Lue lisää taide-esineiden homepuhdistuksesta.

 

 

Väistömuutot ja varastointipalvelut

CleanSide auttaa irtaimiston lajittelussa ja tarjoaa kokonaisvaltaisen muuttopalvelun yhteistyökumppaneidemme kautta. Tarvittaessa tarjoamme myös irtaimiston varastointipalvelun.

Lue lisää.

Pinnat

Lasimurskapuhallus

 

Kuivajääpuhallus

Kuivajääpuhallus on tehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto pintojen puhdistukseen niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Se sopii lähes kaikille pinnoille, ja kemikaalittomana ja vedettömänä menetelmänä se puhdistaa lian, mutta jättää pinnan ehjäksi ja kuivaksi.

Lue lisää.

 

Lasimurskapuhallus

Lasimurskapuhalluksessa hienoa lasihiekkaa puhalletaan kovalla paineella puhdistettavalle pinnalle.Se on ympäristöystävällinen ja täysin kemikaaliton pintojen puhdistusmenetelmä. Lasimurskapuhallus sopii monille erilaisille pinnoille niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

Lue lisää.

 

Toimimme koko Pirkanmaan alueella

Palvelemme koko Pirkanmaan alueella, ja olemmekin puhdistaneet tiloja, irtaimistoa tai pintoja Hämeenkyrön, Lempäälän ja Pirkkalan kuntien lisäksi niin Tampereen, Akaan, Ikaalisten, Kangasalan, Mänttä-Vilppulan, Nokian, Oriveden, Parkanon, Sastamalan, Valkeakosken, Virtain (Virrat) kuin Ylöjärvenkin kaupungeissa.

 

Mikäli haluat lisätietoja palveluistamme tai pyytää tarjouksen, ota yhteyttä!

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia