Yritys

Mitä teemme?

CleanSide Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen palveluyritys, joka tuottaa erikoispuhdistus- sekä rakennussiivouspalveluita. Yritys on Sisäilmayhdistys ry:n, Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden liiton, Luotettava Kumppani -ohjelman ja Suomen Yrittäjien jäsen. CleanSidelle on myönnetty AAA-luottoluokitus.

Aloitimme toimintamme elektroniikkalaitteiden puhdistuspalveluista ja olemme vuosien saatossa kehittäneet laajan ja kattavan valikoiman palveluita.

 

Toimintafilosofia

Tulemme paikalle yleensä siinä vaiheessa, kun jotain odottamatonta on sattunut tai olosuhteet muuten odottavat nopeita toimenpiteitä. Siksi meille on tärkeää hoitaa oma osuutemme mahdollisimman sujuvasti, asiantuntevasti ja nopeasti, ettei ongelma pitkittyisi.

Työn korkea laatu ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen prosessin jokaisessa vaiheessa ovat olemassaolomme ja hyvien yhteistyökumppanisuhteiden edellytys. Näiden arvojen takana seisomme ja teemme päivittäin ahkerasti töitä saavuttaaksemme ne.

 

Töihin CleanSidelle?

Haluatko olla osa CleanSide familya ja olla mukana luomassa parempaa sisäilmaa asiakkaillemme? Koska työmme on projektiluontoista, on osa- ja kokoaikaisille puhdistustyöntekijöille jatkuva tarve. Voit lähettää myös avoimen, vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@cleanside.fi. Merkitse osoitekenttään alue, jolle haet.
Lue lisää työskentelystä CleanSidella rekrytointisivultamme.

 

Tietosuoja

Olemme suhtautuneet tietosuojaan ja tietoturvaan vakavasti koko toimintamme ajan,
koska kunnioitamme ihmisten oikeutta yksityisyyteen. Olemme kirjoittaneet ja
implementoineet vieläkin kokonaisvaltaisemman tietosuojapolitiikan uuden EU:n
tietosuoja-asetuksen (GDPR) vauhdittamana.

Lue lisää: CleanSide Oy:n evästeilmoitus »
Lue lisää: CleanSide Oy:n tietosuojaseloste »

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia