Vaikeasti saavutettavien ikkunoiden pesu

Vaikeasti saavutettavien ikkunoiden pesu Reach & Wash -menetelmällä

 

CleanSide suorittaa korkeiden ja muiden vaikeasti saavutettavien ikkunoiden ulkopintojen pesut nopeasti ja tehokkaasti uudella Reach & Wash -menetelmällä. Reach & Wash mahdollistaa ikkunanpesun ilman telineitä ja kemikaaleja, turvallisesti. 

 

Kirkkaat ikkunat – lisää päivänvaloa sisätiloissa

 

Puhtaat ikkunat lisäävät päivänvalon määrää sisätiloissa, ja vaikuttavat siten tilojen käyttäjien hyvinvointiin. Luonnonvalon on todettu vaikuttavan positiivisesti mielialaan ja lisäävän energisyyttä. Päivänvalon on myös todettu korreloivan korkeamman tuottavuuden ja myyntien kanssa. Jopa koululaisten saamat arvosanat ovat korkeampia luokkahuoneissa, joissa päivänvaloa on tarjolla. 

 

Ilmaston takia Suomessa etenkin kevät ja kesä ovat ikkunanpesun sesonkiaikaa. Ikkunanpesuissa on kuitenkin eroja. CleanSide suorittaa ikkunanpesut uudella ainutlaatuisella menetelmällä, jossa hiilikuituisten teleskooppi-pesuvarsien ansiosta voidaan pestä maan pinnalta käsin jopa yli 20 metrin korkeudessa sijaitsevia ikkunoita ja muita lasipintoja sekä sisä- että ulkotiloissa.

 

Vaikeasti saavutettavien ikkunoiden puhdistus Reach & Wash -menetelmällä

 

Reach & Wash: kustannustehokas, nopea ja turvallinen ikkunanpesu

 

Reach & Wash on suosittu ikkunanpesumenetelmä, sillä sen avulla ikkunoiden puhdistus tapahtuu täysin ilman pesuaineita. Jokainen ikkunanpesu kemikaalittomalla Reach & Wash -menetelmällä on pieni ekoteko. Pesuteho perustuu moneen kertaan suodatetun veden kykyyn imeä lika itseensä. Suodatettu huuhteluvesi myös kuivuu paremmin, eikä jätä valumaraitoja tai muita häiritseviä tahroja ikkunoihin. Ikkunoista tulee siis puhtaampia ja työaikaa säästyy perinteisen kuivausvaiheen jäädessä pois.

 

Varsinkin vaikeasti tavoitettavien ikkunoiden puhdistuksessa Reach & Wash “pesee” muut menetelmät. Se on paitsi luontoystävällinen myös kustannustehokas. Se myös mahdollistaa ikkunanpesun nopeammin ja edullisemmin kuin perinteiset menetelmät, sillä Reach & Wash-menetelmällä ikkunanpesijä yltää pesemään korkeat ja vaikeasti saavutettavat ikkunat jopa 20 metrin korkeudessa maasta käsin. Kun henkilönostimia tai telineitä ei tarvitse kuljettaa paikalle ja kasata, säästyy aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Katutasossa suoritettava puhdistus parantaa myös ikkunanpesijöiden työturvallisuutta.

 

Ikkunanpesu

 

Reach & Wash -ikkunanpesu 

Nopea ja edullinen

  • Ei telineiden pystytystä
  • Kuivausvaihe jää pois

Turvallinen

  • Ei tarvetta henkilönostimille ja niiden siirtelylle kohteessa

Laadukas

  • Puhdistaa tehokkaasti
  • Ei kuivausjälkiä tai pesuainejäämiä

Ympäristöystävällinen

  • Kemikaaliton – veden kemiallinen ominaisuus suorittaa puhdistuksen

 

Ikkunanpesu

 

Lataa Reach & Wash -esite! 

Ikkunanpesu

 

CleanSiden päätoimialueet ovat Helsinki, Turku ja Tampere, mutta suoritamme ikkunanpuhdistustöitä projektiluontoisesti koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia