Kuivajääpuhallus teollisuudessa

Kuivajääpuhallus teollisuudessa

Kuivajääpuhallus soveltuu erityisen hyvin myös teollisuuden tarpeisiin, sillä vedettömänä menetelmänä se mahdollistaa puhdistustyöt jopa ilman tuotantokatkoksia.

Mitä kuivajäällä voidaan puhdistaa?

Teollisuudessa kuivajääpuhdistuksen tyypillisimpiä kohteita ovat tuotantolinjat ja -tilat, sähkömoottorit ja -kaapit, muotit, telat, säiliöt ja kuljettimet. Näistä kohteista esimerkiksi öljy, rasva, bitumi, liimat, lakat, pinnoitteet, jäysteet, kalkki, hartsi sekä kemialliset massat on helppo ja nopea puhdistaa / poistaa kuivajääpuhalluksella.

Menetelmän etuina erityisesti teollisuuden ympäristöissä ovat sen vedettömyys, joka mahdollistaa puhdistusten suorittamisen jopa ilman tuotantokatkoksia ja koneen osien purkamista niin sisällä kuin ulkona. Toinen merkittävä hyöty kuivajäällä puhallettaessa on minimaalinen jälkisiivoustarve. Kuivajäällä puhallettaessa ei synny mitään toisiojätettä (likavesi, sooda, liuottimet, kemikaalit), joten jälkisiivoustarve rajoittuu pinnasta irtoavan lian puhdistamiseen puhallusympäristöstä.

Kuivajääpuhallus soveltuu puhdistusmenetelmänä hyvin eri teollisuuden aloille, mm. metsäteollisuuteen, painoteollisuuteen, elintarviketeollisuuteen, kumi- ja muoviteollisuuteen, metalli- ja konepajateollisuuteen. 

 

Miten toimimme:

Järjestämme tarvittaessa kohteessa puhallusdemon, jossa voidaan varmistaa menetelmän soveltuvuus puhdistustarpeeseen ja määrittää työn jälki ennen tarjouksen jättöä. 

 

Kuivajääpuhallus teollisuudessa

 

10 hyvää syytä valita kuivajääpuhallus teollisuuden puhdistuksissa

1 Täysin vedetön

Soveltuu kaikkiin kohteisiin, joissa ei voi käyttää vettä, kuten sisätilat, sähkömoottorit, -kaapit ja muu sähkötekniikka

2 Ei puhallusjätettä

Puhdistus voidaan suorittaa sisätiloissa, koska mitään puhallusjätettä ei synny. Kuivajää kaasuuntuu ilmaan osuessaan kohteeseen.

3 Ei jäämiä puhdistetuille pinnoille

Pinta jää kuivaksi ja täysin puhtaaksi. Kuivajää on puhdasta hiilidioksidia, joka on myrkytön ja hajuton, elintarvikekelpoinen aine.

4 Desinfioiva vaikutus

-79°C asteinen hiilidioksidijää poistaa tehokkaasti bakteerit ja kasvustot puhdistettavilta pinnoilta. Pinta jää kuivaksi, mikä estää bakteerien välittömän uudelleenkasvun.

5 Työturvallisuus

Turvallisempi ja nopeampi vaihtoehto mekaaniselle jynssäykselle ja raaputukselle sekä pienille ja ahtaille kohteille. Parantaa työturvallisuutta merkittävästi.

6 Ennakoiva kunnossapito

Huollettavat kohteet on helpompi havaita. Lisäksi ne ovat helpommin huollettavissa puhtaina. Parantaa laitteiden ja tuotantolinjojen toimintavarmuutta ja pidentää niiden käyttöikää.

7 Nopeampi tapa puhdistaa

Lyhentää puhdistukseen kuluvaa aikaa merkittävästi, jopa 50-80 %!

8 Soveltuu kaikille pinnoille

Kuivajääpuhallus sopii erinomaisesti kaikille pinnoille. Pinta voi olla kylmä tai kuuma, ja materiaali voi olla esimerkiksi muovia, kumia, puuta, kiveä, metallia tai lasia. Soveltuu myös tekstiileille!

9 Vähentää veden ja kemikaalien käyttöä

Vedenkäytön ja kemikaalien vähentäminen on yksi teollisuuden tavoitteista kaikkialla. Kuivajääpuhallus tukee tätä merkittävästi.

10 Ympäristöystävällinen

Ei vettä, kemikaaleja tai myrkkyjä. Kuivajää on teollisuudesta kierrätettyä hiilidioksidia.

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia