Kuivajääpuhallus kiinteistöissä

Kuiväjääpuhallus kiinteistöjen puhdistuksissa

 

Kuivajääpuhallus on ympäristöystävällinen ja tehokas tapa puhdistaa lika erilaisilta pinnoilta sekä sisällä että ulkona. Tutustu kuivajääpuhallukseen alla olevalla videolla.

 

Miksi käyttää kuivajääpuhallusta kiinteistöjen puhdistuksissa?

Kiinteistöjen puhdistustarpeissa kuivajääpuhallus soveltuu todella monipuolisesti eri pintojen puhdistukseen sekä sisällä että ulkona. Tyypillisimpiä kohteita ovat mm. tiili-, kivi-, ja betonipintaisten julkisivujen puhdistus, puu- ja hirsipintojen puhdistus, kattojen puhdistus, pihojen ja kivetysten puhdistus, sekä sokkelien puhdistus.

Vedetön menetelmä takaa sen, ettei kosteusvahingon vaaraa ole. Lisäksi pinta jää heti kuivaksi, jolloin se voidaan tarvittaessa jatkokäsitellä saman tien. Kuivajääpuhalluksessa ei synny toisiojätettä, valumia eikä roiskeita kiinteistöön saatikka piha-alueille ja ympäristöön.

Kuivajääpuhdistuksessa suojauksen tarve on hyvin minimaalinen. Kiinteistöä ei tarvitse huputtaa eikä ikkunoita peittää. Tämä säästää kustannuksissa ja nopeuttaa työtä huomattavasti, minimoiden haitta-ajan per asunto työn aikana. Kuivajääpuhdistuksella voidaan poistaa lähes kaikilta pinnoilta esim. sammalet, levät, jäkälät, köynnöskasvit, homerihmastot ja muut epäpuhtaudet nopeasti ja tehokkaasti. Kuivajääpuhdistusta voidaan käyttää myös maalin tai saumausroiskeiden poistamiseen. Puhdistustyö voidaan toteuttaa vuodenajasta riippumatta. 

 

Kuivajääpuhallus rakennusteollisuudessa

 

Rakennusteollisuudessa uudisrakennus- ja korjausrakentamisen puolella kuivajääpuhallus soveltuu lukuisiin erilaisiin kohteisiin.

Kuivajääpuhallus soveltuu mm. seuraaviin kohteisiin: lautamuottivalun tikkujäämien poisto, muottien puhdistus, ikkunoiden ja ovien karmien likaantumat, sementti- ja liimajäämien puhdistukset eri julkisivumateriaaleista, saumoista vuotavan parafiiniöljyvaluman puhdistaminen, kalkkien ja likaantumien poisto seinistä ja muureista, kulkuväylien ja laattojen puhdistus purukumeista ja likaantumista, liima- ja betonijäämät betonielementeistä, tasanteista ja nousuista sekä parvekkeista.

Menetelmän ehdottomina etuina työmaalla ovat sen vedettömyys, pieni suojaamisen tarve sekä minimaalinen toisiojätteen määrä esim. hiekka-, tai soodapuhallukseen verrattuna. Kuivajääpuhallusta voidaan suorittaa niin sisällä kuin ulkona, sekä mihin vuodenaikaan tahansa. 

 

Miten toimimme

Järjestämme tarvittaessa kohteessa puhallusdemon, jossa voidaan varmistaa menetelmän soveltuvuus puhdistustarpeeseen ja määrittää työn jälki ennen tarjouksen jättöä. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

 

10 hyvää syytä valita kuivajääpuhallus kiinteistöjen puhdistuksissa

1 Täysin vedetön

100% vakuus siitä, ettei rakenteisiin pääse kosteutta. Tämä turvaa kiinteistön, isännöitsijät sekä hallituksen jälkiselvittely-, ja korvausmenettelyiltä.

2 Ei tarvetta suojaukselle/huputukselle

Merkittävä aika- ja kustannussäästö valmistelutöissä. Puhdistuksen aikainen asumismukavuus paranee.

3 Soveltuu kaikille pinnoille

Kuivajääpuhallus sopii erinomaisesti lähes kaikille pinnoille. Pinta voi olla esim. betonia, tiiltä, puuta, kiveä, metallia, muovia tai lasia.

4 Desinfioiva vaikutus

-79 °C asteinen hiilidioksidijää poistaa kaikilta pinnoilta tehokkaasti bakteerit ja kasvustot

5 Ympäristöystävällinen menetelmä

Kemikaaliton ja myrkytön menetelmä ei kuormita ympäristöä. Kuivajää on teollisuudesta kierrätettyä hiilidioksidia.

6 Minimaalinen jälkisiivoustarve

Ei vesivalumia, sooda- tai hiekkapölyä. Ei tukkeumia ränneissä ja kaivoissa. Ei sotku piha-alueella. Osuessaan pintaan kuivajää kaasuuntuu ilmaan.

7 Ei tarvetta telineille

Kuivajääpuhallus voidaan suorittaa nostimilta, jolloin kohteeseen ei tarvitse pystyttää aikaa vieviä ja kalliita telineitä.

8 Ympärivuotinen työskentely

Koska menetelmä on kuiva, voidaan töitä tehdä ympäri vuoden niin sisällä kuin ulkona. Säästöjä taloyhtiölle, kun puhdistuksia ei tarvitse tehdä pahimpaan sesonkiaikaan.

9 Myös erikoiskohteet

Kuivajäällä voidaan puhdistaa myös sähkölaitteet, mikrobivauriokohteet (rakenneosat, joita ei voida purkaa), palo- ja nokivahinkokohteet.

10 Säästää vettä

Yhden kerrostalon puhdistaminen kuivajäällä säästää puhdasta juomavettä kymmeniä tuhansia litroja.

 

Lue myös kuivajääpuhalluksesta teollisuudessa.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia