Varastointi- ja muuttopalvelut

CleanSide varastointi- ja muuttopalvelut

Palveluihimme kuuluvat asiantuntija- ja erikoispuhdistuspalveluiden lisäksi myös varastointi- ja muuttopalvelut. Olipa kyseessä sitten kosteusvaurio, vesivahinko, palosaneeraus tai muu vaurio – irtaimistolle ja tiloille syntyy usein merkittävää vahinkoa, jonka korjaaminen voi olla pitkäkestoinen projekti. Tilat voi joutua saneeraamaan kauttaaltaan, jonka ajaksi kaikki irtaimisto joudutaan väistämään muihin tiloihin. Väistömuuton jälkeen irtaimisto puhdistetaan. Tässä vaiheessa saneeraus tai uudet, puhtaat tilat eivät kuitenkaan aina ole valmiina, jolloin tavarat ja kalusteet on siirrettävä väliaikaiseen varastoon. Jokaisen ylimääräisen kuljetuksen yhteydessä irtaimistolla on kuitenkin vaarana vaurioitua, sekoittua tai hävitä. Lisäksi muuttaminen tuo aina lisäkustannuksia. CleanSide tarjoaa tilojen ja irtaimiston puhdistusta, irtaimiston kuljetus- ja muuttopalveluita, sekä puhdistetun irtaimiston varastointipalveluita koko Suomen alueella.

Puhdistus- ja varastointipalvelut avaimet käteen -periaatteella

Toimitamme muuttolaatikot ja noudamme puhdistettavan irtaimiston asiakkaamme tiloista. Mikäli irtaimistoa on paljon, toteutamme kuljetukset luotettavan yhteistyökumppanimme avulla. Autamme asiakastamme projektinhallinnassa, suunnittelussa ja irtaimiston lajittelussa. Irtaimisto puhdistetaan käsityönä osastoidulla ja alipaineistetulla puhdistuslinjastollamme. Puhdistuksen jälkeen pakkaamme irtaimiston puhtaisiin laatikoihin ja varastoimme sen tarvittaessa koko saneerauksen ajan. Suoritamme myös tilojen home-, kuitu- ja muita erikoispuhdistuksia, sekä P1-tason rakennussiivouksia. Varastoimme irtaimistoa asiakkaan toivoman ajan, jonka jälkeen palautamme sen asiakkaan uusiin, puhtaisiin tiloihin. 

Irtaimiston kuljetus, puhdistaminen ja varastointi avaimet käteen -periaatteella

 

Omat varastohallit

Pystymme hoitamaan puhdistetun irtaimiston varastointipalvelun koko saneerauksen ajaksi, on kyse päivistä, kuukausista tai vuosista. CleanSidella on omat, valvotut varastohallit Helsingissä ja Tampereella, joiden lämpötila ja ilmankosteus ovat tarkkaan säädellyt. Meillä irtaimisto on suojassa kosteudelta ja ilkivallalta. Saneerauksen valmistuttua palautamme irtaimiston asiakkaan puhtaisiin tiloihin.

Puhdistamme ja varastoimme mm.

  • huonekalut (myös suurikokoiset)
  • kirjat ja muun paperitavaran
  • arkistot
  • elektroniikkalaitteet
  • taide-esineet
  • harrastusvälineet (ml. soittimet)
  • lelut
  • isot teollisuuslaitteet

Yleistä CleanSiden varastointipalveluista

CleanSiden varastohallit sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella. Tarjoamme varastointipalveluita kaikelle irtaimistolle. Varastointipalvelumme on joustava, eikä siihen tarvitse sitoutua tietyksi määräajaksi. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset. Veloitamme ainoastaan käytön ja tilavuuden mukaan (tilapaikat eurolavoittain). 

Laatikot kannattaa aina merkitä, jotta ne osataan palauttaa oikeisiin tiloihin palautuksen yhteydessä. Lisäksi merkityistä laatikoista löytää helpommin tarvitsemansa myös varastoinnin aikana. Mikäli tulet tarvitsemaan osaa tavaroista varastoinnin aikana, muistathan mainita asiasta. 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

 

Helsinki

010 423 4570
uusimaa@cleanside.fi

Turku

010 423 4578
varsinais-suomi@cleanside.fi

Tampere

010 423 4572
pirkanmaa@cleanside.fi

Muu Suomi

010 423 4570
info@cleanside.fi

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia