Homepölysiivous

CleanSide on homepölysiivouksen asiantuntija

Homepölysiivous, arkisesti myös homeenpoisto, homesiivous, homepuhdistus tai homeettomaksi siivous, tarkoittaa tilojen ja irtaimiston puhdistamista homeista ja muista mikrobeista. CleanSidella on kattava kokemus erilaisten ja erikokoisten kohteiden homepölysiivouksista. Olemme toteuttaneet mm. useiden koulujen, virastojen ja yritysten homesiivouksia ja irtaimiston puhdistuksia.

Homepölysiivous tehdään yleensä homesaneerauksen tai -muuton yhteydessä ja se voidaan jakaa puhdistusten osalta tilojen homepölysiivoukseen, irtaimiston homepuhdistukseen ja elektroniikan homepuhdistukseen.

Tilojen ja irtaimiston homepuhdistukset tehdään yleensä eri aikaan. Tilojen homesiivous viimeistelee sisäilmaongelmaisen rakennuksen korjausprosessin ja saattaa tilat taas käyttökuntoon. Homesiivouksen tarkoituksena on poistaa mikroskooppiset homeitiöt, rihmastot ja sädesienet kaikilta pinnoilta. Se tehdään vasta rakennussiivouksen jälkeen.

Irtaimisto puhdistetaan pääsääntöisesti puhdistuslinjastossa, jossa voidaan varmistua pölynhallinnan riittävyydestä ja puhdistuksen laadusta. Työprosessimme pohjautuvat Kosteus- ja hometalkoiden yhteydessä laadittuihin ohjeisiin tilojen oikeaoppisesta homepölysiivouksesta ja irtaimiston puhdistuksesta.

Toimimme projektikohtaisesti maanlaajuisesti, päätoimialueina pääkaupunkiseutu / Uusimaa, Pirkanmaa (Tampere) sekä Varsinais-Suomi (Turku).

Omat puhdistuslinjastot homeen poistoon Helsingissä ja Tampereella

CleanSidella on omat, rakennusterveysasiantuntijoiden avulla kehitetyt kiinteät, oikeaoppisesti osastoidut ja alipaineistetut puhdistuslinjastot Helsingissä ja Tampereella. Lisäksi olemme kehittäneet kontteihin pystytettävän mobiilin puhdistuslinjaston homesiivoukseen, joka voidaan tarvittaessa tuoda asiakkaan kohteen pihalle. Vaihtoehtoisesti voimme osastoida ja alipaineistaa puhtaat tilat asiakkaan kiinteistössä ja pystyttää niihin tilapäisen puhdistuslinjaston. Eri vaihtoehdot mahdollistavat onnistuneiden homepölysiivousprojektien suorittamisen ympäri Suomea.

Varastointipalvelut irtaimistolle

Ennen puhdistusta irtaimisto lajitellaan puhdistettaviin ja hävitettäviin. Suuri osa irtaimistosta on mahdollista puhdistaa. Asiantuntijamme auttavat ja opastavat tarvittaessa lajittelun suunnittelussa, viestinnässä ja toteutuksessa. Irtaimisto kuljetetaan puhdistuksen jälkeen yleensä suoraan takaisin asiakkaalle. On kuitenkin mahdollista, että tilat eivät vielä ole valmiit rakentamisen, saneerauksen tai homesiivouksen jäljiltä, tai väistötilat ovat liian pienet. CleanSide pystyy tarjoamaan varastointipalvelua niin pitkään kuin tarpeellista.

Eroon homeen hajusta

Vahvan homeenhajun poistamiseksi tai rakenteiden desinfioimiseksi tarjoamme puhdistuspalveluiden lisäksi hajunpoisto- ja desinfiointipalveluita. Hajunpoiston ja desinfioinnin tarve sekä oikeat menetelmät arvioidaan tarkasti ja kohdekohtaisesti. Asiantuntijamme auttavat mielellään eri vaihtoehtojen löytämisessä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Emme käytä työssämme PHMG, Akacid tai PHMB-pohjaisia desinfiointiaineita.

 

Lataa opas kosteusvauriokohteiden yleisimmistä mikrobeista ja niiden terveysvaikutuksista!

 

Lataa opas tästä

 

TTL:n ohje siivoukseen ja irtaimiston puhdistukseen kosteus- ja homevauriokorjausten jälkeen 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia