Homepölysiivous

Homepölysiivouksen asiantuntija

CleanSidella on kattava kokemus erilaisten ja erikokoisten kohteiden homepölysiivouksista. Olemme toteuttaneet mm. useiden koulujen, virastojen ja yksityisasuntojen homepölysiivouksia ja irtaimen puhdistuksia.

Homepölysiivous tehdään yleensä homesaneerauksen tai -muuton yhteydessä ja se voidaan jakaa puhdistusten osalta tilojen homepölysiivoukseen, irtaimen homepuhdistukseen ja elektroniikan homepuhdistukseen

Tilojen ja irtaimen puhdistukset tehdään yleensä eri aikaan, jotta voidaan varmistua laadusta. Irtain tehdään pääsääntöisesti puhdistuslinjastossa, jossa voidaan varmistua pölynhallinnan riittävyydestä ja puhdistuksen laadusta.

Oma puhdistuslinjasto

CleanSidella on oma, rakennusterveysasiantuntijoiden avulla kehitetty kiinteä puhdistuslinjasto Helsingin Suutarilassa. CleanSide on myös kehittänyt kontteihin pystytettävän mobiilin puhdistuslinjaston, joka tuodaan kohteen pihalle. Lisäksi mahdollisuutena on löytää tarpeeksi puhtaat tilat kiinteistöstä, osastoida ne ja pystyttää puhdistuslinjasto paikan päälle. Eri vaihtoehdot mahdollistavat onnistuneiden homepölysiivousprojektien suorittamisen ympäri Suomea.

Varastointipalvelut irtaimistolle

Puhdistettu irtain lähtee yleensä suoraan takaisin asiakkaalle. On kuitenkin mahdollista, että tilat eivät vielä ole valmiita tai väistötilat ovat liian pienet. CleanSide pystyy tarjoamaan varastointipalvelua niin pitkään kuin tarpeellista.

Eroon homeen hajusta

Vahvan homeenhajun poistamiseksi tai rakenteiden desinfioimiseksi tarjoamme puhdistuspalveluiden lisäksi hajunpoisto- ja desinfiointipalveluita. Hajunpoiston ja desinfioinnin tarve sekä oikeat menetelmät arvioidaan tarkasti.

Emme käytä työssämme PHMG, Akacid tai PHMB-pohjaisia desinfiointiaineita.

Palvelemme yhtä lailla organisaatioita ja henkilöasiakkaita.

 

TTL:n ohje siivoukseen ja irtaimiston puhdistukseen kosteus- ja homevauriokorjausten jälkeen 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia