Homepölysiivous

Homepölysiivouksen asiantuntija

Homepölysiivous, arkisesti myös homeenpoisto, homesiivous, homepuhdistus tai homeettomaksi siivous, tarkoittaa tilojen ja irtaimiston puhdistamista homeista ja muista mikrobeista. CleanSidella on kattava kokemus erilaisten ja erikokoisten kohteiden homepölysiivouksista. Olemme toteuttaneet mm. useiden koulujen, virastojen ja yksityisasuntojen homesiivouksia ja irtaimiston puhdistuksia.

Homepölysiivous tehdään yleensä homesaneerauksen tai -muuton yhteydessä ja se voidaan jakaa puhdistusten osalta tilojen homepölysiivoukseen, irtaimen homepuhdistukseen ja elektroniikan homepuhdistukseen

Tilojen ja irtaimiston homepuhdistukset tehdään yleensä eri aikaan. Irtaimisto puhdistetaan pääsääntöisesti puhdistuslinjastossa, jossa voidaan varmistua pölynhallinnan riittävyydestä ja puhdistuksen laadusta. Työprosessimme pohjautuvat Kosteus- ja hometalkoiden yhteydessä laadittuihin ohjeisiin tilojen oikeaoppisesta homepölysiivouksesta ja irtaimiston puhdistuksesta.

Toimimme projektikohtaisesti maanlaajuisesti, päätoimialueina pääkaupunkiseutu / Uusimaa, Pirkanmaa (Tampere) sekä Varsinais-Suomi (Turku).

Omat puhdistuslinjastot Helsingissä, Turussa ja Tampereella

CleanSidella on omat, rakennusterveysasiantuntijoiden avulla kehitetyt kiinteät puhdistuslinjastot Helsingissä, Turussa ja Tampereella. CleanSide on myös kehittänyt kontteihin pystytettävän mobiilin puhdistuslinjaston, joka tuodaan kohteen pihalle. Lisäksi mahdollisuutena on löytää tarpeeksi puhtaat tilat kiinteistöstä, osastoida ne ja pystyttää puhdistuslinjasto paikan päälle. Eri vaihtoehdot mahdollistavat onnistuneiden homepölysiivousprojektien suorittamisen ympäri Suomea.

Varastointipalvelut irtaimistolle

Puhdistettu irtain kuljetetaan puhdistuksen jälkeen yleensä suoraan takaisin asiakkaalle. On kuitenkin mahdollista, että tilat eivät vielä ole valmiita tai väistötilat ovat liian pienet. CleanSide pystyy tarjoamaan varastointipalvelua niin pitkään kuin tarpeellista.

Eroon homeen hajusta

Vahvan homeenhajun poistamiseksi tai rakenteiden desinfioimiseksi tarjoamme puhdistuspalveluiden lisäksi hajunpoisto- ja desinfiointipalveluita. Hajunpoiston ja desinfioinnin tarve sekä oikeat menetelmät arvioidaan tarkasti.

Emme käytä työssämme PHMG, Akacid tai PHMB-pohjaisia desinfiointiaineita.

 

 

TTL:n ohje siivoukseen ja irtaimiston puhdistukseen kosteus- ja homevauriokorjausten jälkeen 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia