Verhoiltujen kalusteiden ja tekstiilipintojen pesu

Verhoiltujen kalusteiden ja muiden tekstiilipintojen pesu

Tiloille aiheutuvat vahingot, kuten sisäilmaongelmat, tulipalot ja jätevesivahingot, vaikuttavat paitsi rakenteisiin, myös rakennuksessa sijaitseviin kalusteisiin ja tekstiileihin. Verhoillut kalusteet ja muut tekstiilipinnat ovat herkkiä vaurioitumaan, sillä tekstiili on materiaalina huokoinen, jolloin siihen tarttuu herkästi hajuja ja likaa. Sisäilmaongelmaisessa kohteessa (homekohteessa) sijaitseviin tekstiileihin voi kertyä myös runsaasti mikroskooppisen pientä homepölyä. Puhdistamattomina tekstiilituotteet voivat muun irtaimiston kanssa aiheuttaa oireita käyttäjilleen. 

CleanSide puhdistaa kaikkea vahinkoirtaimistoa huolellisesti ja ammattitaidolla jo yli kymmenen vuoden kokemuksella. Pesemme ja puhdistamme kaikki verhoillut kalusteet, tekstiilipinnat ja kokolattiamatot. Puhdistusmenetelminä käytämme tamppausta, HEPA-imurointia ja painehuuhtelua. Käsittelemme myös nahkaverhoiltuja kalusteita. Pesemme kalusteita joko asiakkaan tiloissa tai puhdistuslinjastollamme Helsingissä tai Tampereella.

 

Myös tekstiilit ja verhoillut kalusteet ovat puhdistettavissa

Koulussa, toimistossa tai esimerkiksi virastoissa havaitulla sisäilmaongelmalla on vaikutusta paitsi tilojen käyttäjiin ja tiloihin, myös irtaimistoon. Homekohteessa homepöly tunkeutuu etenkin huokoiseen materiaaliin, kuten vaatteisiin, sohviin, nojatuoleihin, pehmustettuihin toimistotuoleihin, verhoihin ja muihin tekstiileihin. Myös homeen haju saattaa herkästi tarttua tekstiilipintaan. Suuri osa sisäilmaongelmaisen tai vesivahingon kokeneen rakennuksen tekstiileistä ja pehmustetuista huonekaluista on puhdistettavissa. Kalusteista ja tekstiileistä voidaan poistaa myös esimerkiksi homeen, savun tai eritteiden hajuja. Hajunpoisto- ja puhdistusmenetelmät valitaan aina tapauskohtaisesti. Ainoastaan näkyvästi homeiset tai muuten pahasti vaurioituneet tekstiilit ja vanhat, homeiset huonekalut kannattaa hävittää asianmukaisesti.
 

sohva

 

Etenkin virastoissa ja toimistossa voi olla lukuisia hyväkuntoisia kalusteita, joiden puhdistus tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin uusien tuotteiden hankkiminen. Joillain kalusteilla tai vaatekappaleilla, kuten perintökalusteilla tai hää- ja kastepuvuilla, saattaa olla myös korkea tunnearvo, eikä niitä tahdota sen tähden hävittää. Osa irtaimistosta voi olla hyvinkin arvokasta, kuten design-huonekalut tai -vaatteet.  Arvioimme ja puhdistamme kaikki tekstiilit ja verhoillut kalusteet huolellisesti ja ammattitaidolla. Teemme sovittaessa myös suojakäsittelyn puhdistetuille tekstiilipinnoille, jotta niiden puhdistus on jatkossa helpompaa. Tekstiilien suojakäsittelyn ansiosta tekstiilipinta hylkii likaa ja nestettä ilman että tekstiilin ominaisuudet kärsivät. 

Ammattilainen arvioi tekstiilien puhdistettavuuden luotettavasti

Arvioimme vahinkokohteessa sijaitsevien tekstiilien ja verhoiltujen kalusteiden puhdistettavuuden ja oikean puhdistusmenetelmän aina tapauskohtaisesti. Näin asiakas saa realistisen käsityksen lopputuloksesta. Puhdistettava irtaimisto väistetään yleensä saneerauksen tieltä. Voimme kuljettaa etenkin suuret irtaimistomäärät, kuten toimistokalusteet ja huonekalut, yhteistyökumppaneidemme avulla. Tarjoamme myös varastointipalvelua saneeraustöiden ajaksi.

Autamme ja opastamme mielellämme jo irtaimiston lajitteluvaiheessa. Tarvittaessa hävitämme myös puhdistettavaksi kelpaamattomat tekstiilit ja kalusteet asianmukaisesti asiakkaamme puolesta. CleanSide puhdistaa verhoillut kalusteet omalla, rakennusterveysasiantuntijoiden avulla kehitetyillä puhdistuslinjastoilla Helsingissä tai Tampereella. Tarpeen vaatiessa teemme irtaimistolle myös hajunpoistokäsittelyn

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia