Muut erikoispuhdistukset

CleanSide on vaativien erikoispuhdistusten asiantuntija. Teemme erilaisia erikoispuhdistustöitä sekä yrityksille- että kuluttaja-asiakkaille. Palveluihimme kuuluvat muun muuassa allergiasiivous, kalusteiden ja tekstiilipintojen puhdistus, hajunpoisto- ja desinfiointipalvelut, sekä yläpölyjen puhdistus. Erikoispuhdistuksissa, kuten muissakin kohteissa, arvioimme työtavan, -välineet ja puhdistusaineet aina tapauskohtaisesti. Mikäli kyseessä on tilojen puhdistus, tutustumme mielellämme kohteeseen, jotta voimme parhaalla mahdollisella tavalla arvioida työtuntien määrän, sekä tarvittavat puhdistusaineet ja menetelmät. Pyrimme myös arvioimaan lopputuloksen mahdollisimman tarkasti. Tarvittaessa teemme myös koepuhdistuksen. 

Teemme myös useita muita erikoispuhdistuksia. Toimimme hienotunteisesti ja ammattitaitoisesti jo yli kymmenen vuoden kokemuksella. Kysy lisää ja pyydä tarjous! 

 

Allergiasiivous

Noin 15 prosenttia suomalaisista kärsii eläinallergiasta. Allergioista aiheutuvat oireet ovat usein hankalia, ja etenkin omassa kodissa on voitava asua oireettomasti. Allergiasiivoukset ovat kysyttyjä etenkin silloin, kun allerginen henkilö muuttaa asuntoon, jonka edellisellä asukkaalla on ollut lemmikki tai lemmikkejä. Vaikka lemmikki ei olisi ollut tiloissa pitkäänkään aikaan ja asunto on siivottu, saattavat sen jättämät allergeenit aiheuttaa oireita herkistyneille. Lue lisää allergiasiivouksista.

 

Vaikeasti saavutettavien ikkunoiden pesu

Ilmaston takia Suomessa etenkin kevät ja kesä ovat ikkunanpesun sesonkiaikaa. Ikkunanpesuissa on kuitenkin eroja. CleanSide suorittaa ikkunanpesut uudella ainutlaatuisella menetelmällä, jossa hiilikuituisten teleskooppi-pesuvarsien ansiosta voidaan pestä maan pinnalta käsin jopa yli 20 metrin korkeudessa sijaitsevia ikkunoita ja muita lasipintoja sekä sisä- että ulkotiloissa. Lue lisää ikkunanpesusta Reach & Wash -menetelmällä.

 

Hajunpoisto- ja desinfiointipalvelut

Pinttyneet hajut voivat aiheuttaa tiloissa oleskeleville henkilöille epämukavuutta, ja joskus jopa terveysongelmia. Tällaiset hajut eivät lähde tuulettamalla tai normaalilla siivouksella. Ammattimaisten hajunpoistomenetelmien ansiosta voidaan tiloista ja irtaimistosta poistaa hajuhaittoja useimmissa tapauksissa tehokkaasti. Sopiva menetelmä hajunpoistoon valitaan aina kohteen ja tilanteen mukaan. Yhtä yleispätevää sääntöä hajujen poistamiseen ei ole. Lue lisää hajunpoistosta ja desinfiointipalveluistamme.

 

 

Kalusteiden ja tekstiilipintojen puhdistus

Kalusteet ja niiden pintamateriaalit saattavat likaantua tai muuten vahingoittua niin, ettei niitä saa enää kotikonstein tai yleisillä siivousvälineillä puhtaiksi. Pesemme ja puhdistamme kaikenlaiset kalusteet, tekstiilipinnat ja kokolattiamatot. Puhdistusmenetelminä käytämme muun muuassa tamppausta, HEPA-imurointia ja painehuuhtelua. Käsittelemme myös nahkaverhoiltuja kalusteita. Pesemme ja puhdistamme kalusteita asiakkaan tiloissa tai puhdistuslinjastollamme Helsingissä tai Tampereella. Tekstiilit puhdistamme luotettavan yhteistyökumppanimme avulla. Lue lisää kalusteiden ja tekstiilipintojen puhdistuksesta.

 

Yläpölyjen poisto

Yläpölyllä tarkoitetaan tilojen yläosiin, kuten alaslaskettujen kattojen yläpuolisiin tiloihin, ja palkkien, ilmanvaihtokanavien, johtokourujen ja valaisimien päälle kertyvää pölyä. Se tulisi poistaa säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa. Mikäli yläpölyjä ei poisteta säännöllisesti, ne pääsevät pinttymään, mikä vaikeuttaa ja hidastaa niiden puhdistamista. Lue lisää yläpölyjen puhdistuksesta.

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia