Elektroniikan homepuhdistus

Homekohteissa ollut elektroniikka voidaan puhdistaa

Elektroniikkalaitteiden homepuhdistus- ja desinfiointipalvelut on kehitetty sisäilmaongelmatiloissa sijainneiden tietokoneiden ja muiden elektroniikkalaitteiden puhdistukseen ja desinfiointiin sisäisesti ja ulkoisesti.

Näissä ongelmatiloissa homeitiöitä sitoutuu huonepölyyn, jota tietokone vetää sisäänsä jäähdytysilman mukana – ja puhaltaa takaisin huoneilmaan poistoilman mukana. Homepölysiivouksen (arkisesti myös homeenpoisto, homesiivous, homepuhdistus tai homeettomaksi siivous) yhteydessä puhdistamme myös elektroniikan sisältä ja ulkoa. 

Puhdistuspalvelun avulla ei ongelmatiloissa sijainnutta tietotekniikkaa tarvitse uusia, vaan se voidaan ottaa väistömuuton ja -tilojen saneerauksen jälkeen uudelleen käyttöön ilman riskejä esimerkiksi laitteita käyttävän henkilöstön oireilusta. Tietokoneiden ammattimaista puhdistusta suosittelevat homepuhdistusoppaissaan mm. Työterveyslaitos ja Hengitysliitto Heli ry.

Elektroniikka tehdään pääsääntöisesti puhdistuslinjastossa. Puhdistuslinjastossa voidaan varmistua pölynhallinnan riittävyydestä ja puhdistuksen laadusta. CleanSidella on omat, rakennusterveysasiantuntijoiden avulla kehitetyt kiinteät puhdistuslinjastot Helsingissä ja Tampereella. CleanSide on myös kehittänyt kontteihin pystytettävän mobiilin puhdistuslinjaston, joka tuodaan tarvittaessa kohteen pihalle. Kolmas vaihtoehto on löytää tarpeeksi puhtaat tilat kiinteistöstä, osastoida ne asiantuntevasti ja pystyttää puhdistuslinjasto osastoituihin tiloihin. Eri vaihtoehdot mahdollistavat onnistuneiden homepölysiivousprojektien suorittamisen ympäri Suomen.

Palvelemme niin organisaatio- kuin henkilöasiakkaita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia