Elektroniikan pöly- ja likapuhdistus

Tietokoneet keräävät likaa ja pölyä niin sisä- kuin ulkopinnoilleen. Esimerkiksi näppäimistön tai kannettavan tietokoneen pinnoille kerääntyvä lika voi laskea työviihtyvyyttä ja vaikuttaa epäsiistiltä.

Tietokoneen sisälleen vetämä pöly taas saattaa aiheuttaa oikosulkuja/sähkösiltoja (rikkoa komponentteja), ylikuumentumista (ohjelmien sammumista/tiedon menetystä) sekä äärimmäisissä tapauksissa olla paloturvallisuusriski.

Puhdistuspalvelussamme kone voidaan puhdistaa sisäisesti ja/tai ulkoisesti. Kokonaisvaltaisessa puhdistuksessa avaamme koneen keskusyksikön, poistamme sisältä pölyt ja muut epäpuhtaudet sekä tarkastamme tuulettimien toimivuuden. Tämän lisäksi puhdistamme kotelon ulkoisesti, puhdistamme näytön, näppäimistön ja hiiren epäpuhtauksista, sekä siivoamme työpisteen jättäen kokonaisvaltaisesti puhtaan lopputuloksen.

Ulkoinen puhdistus käsittää kaikkien edellä mainittujen laitteiden ulkoisen desinfioinnin, mutta emme avaa tietokoneen koteloa ja puhdista sisään kertynyttä pölyä ja muuta likaa. Puhelimet, kopiokoneet yms. puhdistamme pääosin ulkoisesti, mutta tulostimet myös sisäisesti tarvittaessa.

Sopimuksen mukaan järjestämme myös koneiden johdot kulkemaan siistimmin, mikä antaa viimeistellyn vaikutelman ja helpottaa merkittävästi siivottavuutta työpisteessä, kun johdot eivät enää estä imuroimista koneen ympäriltä.

Lika- ja pölypuhdistukset tehdään pääsääntöisesti asiakkaan tiloissa työpäivän aikana. Kehittämämme prosessin ansiosta toimista ei koidu haittaa työntekijöille.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia