Elektroniikan puhdistus

 

Elektroniikkalaitteiden homepuhdistus- ja desinfiointipalvelut on kehitetty sisäilmaongelmatiloissa sijainneiden tietokoneiden ja muiden elektroniikkalaitteiden puhdistukseen ja desinfiointiin sisäisesti ja ulkoisesti. Sisäilmaongelmaisissa tai esimerkiksi vesivahingon kokeneissa rakennuksissa homeitiöitä sitoutuu huonepölyyn, jota tietokone ja muut elektroniikkalaitteet vetävät sisäänsä jäähdytysilman mukana – ja puhaltavat takaisin huoneilmaan poistoilman mukana. Homepölysiivouksen (arkisesti myös homeenpoisto, homesiivous, homepuhdistus tai homeettomaksi siivous) yhteydessä puhdistamme muun irtaimiston lisäksi myös elektroniikkalaitteet sisältä ja ulkoa.

Elektroniikka kerää itseensä myös pölyä, joten se on hyvä puhdistaa aika-ajoin, sillä pöly vaikuttaa laitteiden toimivuuteen ja voi aiheuttaa jopa palovaaran. Puhdistuksen myötä pölyistä tai ongelmatiloissa sijainnutta tietotekniikkaa ei tarvitse uusia, vaan se voidaan ottaa väistömuuton ja vaurioituneiden tilojen saneerauksen jälkeen uudelleen käyttöön ilman riskejä. Elektroniikan puhdistus tulee uusien laitteiden hankkimista huomattavasti edullisemmaksi ja on myös ekoteko.

 

CleanSide puhdistaa elektroniikan pölystä ja homepölystä luotettavasti ja ammattitaidolla

 

Elektroniikan, kuten lääkintälaitteiden, tietokoneiden, läppäreiden, DVD-soittimien, projektorien, kopiokoneiden ja monitoimilaitteiden puhdistus vaatii asiantuntijuutta ja ammattitaitoa. Puhdistuksessa työpisteiden täytyy olla maadoitettuja ja työntekijöiden asiansa osaavia, sillä osa laitteista saatetaan joutua avaamaan puhdistuksen yhteydessä. Myös tietoturva on otettava vakavasti, sillä osalle laitteista saattaa olla tallennettuna esimerkiksi salassa pidettävää materiaalia.

 

CleanSide on puhdistanut elektroniikkaa homeitiöistä ja pölystä jo yli kymmenen vuoden ajan. Pakkaamme ja suojaamme laitteet asianmukaisesti, ja kuljetamme ne luotettavien yhteistyökumppaneidemme avulla Helsingissä tai Tampereella sijaitseville puhdistuslinjastoillemme. Elektroniikan puhdistus tehdään pääsääntöisesti alipaineistetussa puhdistuslinjastossa, sillä vain näin voidaan varmistaa pölynhallinnan riittävyys ja erinomainen puhdistuksen laatu. Mikäli kuljetus on esimerkiksi sijainnin tai aikapulan takia mahdoton toteuttaa, voidaan laitteet ja muu irtaimisto puhdistaa myös CleanSiden kehittämässä, kontteihin pystytettävässä mobiilissa puhdistuslinjastossa, joka voidaan tarvittaessa tuoda saneerattavan kohteen pihalle. Vaihtoehtoisesti voimme osastoida ja alipaineistaa puhtaat tilat asiakkaan kiinteistössä ja pystyttää niihin tilapäinen puhdistuslinjasto. Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme ympäri Suomea.

 

 

Puhdistuksen jälkeen laitteet palautetaan takaisin asiakkaan puhtaisiin tiloihin. Mikäli uudet tai saneeratut tilat eivät ole vielä valmiit, tarjoamme myös varastointipalvelua esimerkiksi sisäilmasaneerauksen ajaksi. CleanSidella on omat, valvotut varastohallit, joiden lämpötila ja ilmankosteus ovat tarkkaan säädellyt. Meillä arvokkaat elektroniikkalaitteet ja muu irtaimisto on suojassa kosteudelta ja ilkivallalta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia