Vesivahingot ja viemärivahingot

Vesivahingot ja viemärivahingot ovat usein äkillisiä ja vaativat nopeaa reagointia. Tiloihin ja rakenteisiin tulvinut vesi voi aiheuttaa  laajoja jälkivahinkoja ja siten myös suuria kustannuksia. Jälkivahinkojen torjunnan (JVT) ammattilainen tulee usein paikalle silloin, kun vahinko on juuri havaittu ja ensiapuluonteinen pelastustyö on tehty. Hänen tehtävänsä on minimoida tuhon leviäminen ja vahingosta aiheutuva vaara ja kustannukset, ja saada tila siihen kuntoon, että rakenteiden saneeraus on mahdollista aloittaa. Tämä tapahtuu esimerkiksi tilojen osastoinnilla ja alipaineistamisella, sekä desinfioinnin ja puhdistuksen avulla. JVT-ammattilainen osaa tulkita vahinkotutkimuksia ja hoitaa prosessin tiedotuksen esimerkiksi henkilökunnalle ja muille sidosryhmille asiakkaan puolesta.

Jos jälkivahingontorjuntaa ei hoideta huolellisesti ja ammattitaitoisesti, saattaa rakenteisiin jäädä hajuhaittoja sekä kosteutta, joka luo suotuisat kasvuolosuhteet homeille, sädesienille ja muille mikrobeille. Etenkin viemäreiden jätevesi sisältää runsaasti patogeeneja, jotka voivat aiheuttaa tilojen käyttäjille vakaviakin terveyshaittoja. Asiantunteva JVT-yritys puhdistaa ja desinfioi vaurioituneet pinnat ja estää haitallisten mikrobien ja patogeenejen leviämisen. Näin saneeraus on mahdollista aloittaa turvallisesti. Kiinteistönomistajan kannattaakin tilannekartoituksen jälkeen ottaa mahdollisimman nopeasti yhteyttä jälkivahinkojen torjunnan ammattilaiseen, joka tuntee vahinkokohteissa vallitsevat poikkeukselliset työskentelyolosuhteet. Työ on vaativaa, ja työntekijöiden on oltava asianmukaisesti koulutettuja ja suojattuja.

 

Mikäli puhdistus- ja saneeraustöitä ei hoideta huolellisesti ja ammattitaidolla, voi rakenteisiin jäädä kosteutta tai mikrobeja

 
CleanSide tekee vesi- ja viemärivahinkojen puhdistustöitä vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Päätoimialueemme ovat Helsinki (Uusimaa), Turku (Varsinais-Suomi) ja Tampere (Pirkanmaa), mutta palvelemme asiakkaitamme projektikohtaisesti koko Suomen alueella. Meillä on omat, rakennusterveysasiantuntijoiden avulla kehitetyt irtaimiston puhdistuslinjastot Helsingissä ja Tampereella. CleanSide on Vahinkoalan Auktorisointiryhmä VAR:n auktorisoima yritys.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia