Irtaimiston puhdistus

Irtaimiston puhdistus

Rakennuksille aiheutuneet vahingot, kuten esimerkiksi sisäilmaongelmat, tulipalot tai luonnonvoimien aiheuttamat tuhot, vaikuttavat usein myös rakennuksessa sijaitsevaan irtaimistoon. Suuri osa irtaimistosta on mahdollista pelastaa ja puhdistaa. CleanSide tekee mm. irtaimiston homepuhdistuksia, elektroniikan puhdistuksia, palo- ja nokikohteiden- sekä vahinkokohteiden irtaimiston puhdistuksia luotettavasti jo yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Lajittelu, kuljetus, puhdistus ja varastointi – kaikki yhdestä paikasta

Vahinkokohteessa ollut irtaimisto tulee ensin lajitella puhdistettaviin ja hävitettäviin. Autamme sinua mielellämme jo irtaimiston lajitteluvaiheessa. Vaurioituneissa tiloissa sijaitseva irtaimisto siirretään yleensä pois ennen korjaustöiden aloittamista. Voimme kuljettaa etenkin suuret irtaimistomäärät yhteistyökumppaneidemme avulla. Tarjoamme myös varastointipalvelua saneeraustöiden ajaksi.

Suuri osa irtaimistosta voidaan puhdistaa, mutta esimerkiksi erittäin likaiset, homeiset tai vahvasti homeelle haisevat tavarat suositellaan hävitettäviksi, ellei niiden arvo tai tunnearvo ole korkea. Irtaimiston puhdistettavuus vaihtelee myös materiaalista riippuen. Arvioimme tavaroiden puhdistettavuuden ja oikean puhdistusmenetelmän aina tapauskohtaisesti. Tarvittaessa testaamme irtaimiston puhdistettavuuden koepuhdistuksen avulla. Hävitämme myös puhdistettavaksi kelpaamattoman irtaimiston asianmukaisesti puolestasi. Lajittelun ja mahdollisen koepuhdistuksen jälkeen puhdistettava irtaimisto pakataan, lasketaan ja viedään puhdistettavaksi.

 

Puhdistamme muun muuassa

 

irtaimiston puhdistus, leikkikalut, lelut
Puhdistamme muun irtaimiston lisäksi myös mm. lelut

Irtaimiston puhdistus oikeaoppisesti rakennetussa linjastossa

Irtaimiston puhdistus tehdään pääsääntöisesti puhdistuslinjastossa. Oikeaoppisesti osastodussa ja alipaineistetussa puhdistuslinjastossa voidaan varmistua pölynhallinnan riittävyydestä ja puhdistuksen laadusta.

CleanSidelle on omat, rakennusterveysasiantuntijoiden avulla kehitetyt kiinteät puhdistuslinjastot Helsingissä ja Tampereella, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea. Siirrämme puhdistettavat tavarat linjastolle, ja huolellisen puhdistuksen jälkeen palautamme ne asiakkaalle puhtaisiin ja / tai saneerattuihin tiloihin.

CleanSide puhdistaa irtaimiston tarkasti käsityönä. Puhdistamme elektroniset laitteet pölystä, homepölystä tai muista mikrobeista tarpeen vaatiessa myös sisäpuolelta. ATK-laitteita puhdistettaessa otamme luonnollisesti myös tietosuojan huomioon. Mikäli puhdistettavan irtaimiston joukossa on tekstiilejä, tarjoamme myös pesulapalvelua luotettavan yhteistyökumppanimme kautta.

Irtaimiston puhdistusta vaurioituneissa tiloissa ei suositella muun muuassa pölyaltistuksen (sisäilmakohteet) tai kontaminaation (JVT) välttämiseksi. Ensisijaisesti puhdistammekin irtaimiston omilla osastoiduilla ja alipaineistetuilla puhdistuslinjastoillamme. Mikäli kuljetus Uudellemaalle tai Pirkanmaalle ei ole mahdollista esim. irtaimiston suuresta määrästä ja aikapaineesta johtuen, olemme kehittäneet kontteihin pystytettävän mobiilin puhdistuslinjaston, joka voidaan tarvittaessa tuoda kohteen pihalle. Vaihtoehtoisesti voimme osastoida ja alipaineistaa puhtaat tilat asiakkaan kiinteistössä ja pystyttää niihin tilapäisen puhdistuslinjaston. Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme ympäri Suomea.

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia