Harrastusvälineiden ja soittimien puhdistus

Harrastusvälineiden ja soittimien puhdistus

Kun esimerkiksi kouluissa, musiikkikouluissa, urheilutaloissa tai urheiluhalleissa havaitaan sisäilmaongelma tai esimerkiksi vesivahinko, on paitsi tilat saneerattava ja siivottava, myös irtaimisto lajiteltava ja puhdistettava. Usein etenkin kouluissa voi olla suurikin määrä erilaisia harrastusvälineitä, kuten mailoja ja palloja, mutta myös soittimia, kuten kosketinsoittimia, kielisoittimia, jousisoittimia, lyömäsoittimia ja puhallinsoittimia.

 

Sisäilmaongelmaisessa rakennuksessa sijainnut irtaimisto on ennen saneerausta ja väistömuuttoa lajiteltava poisheitettäviin ja puhdistettaviin. Koko irtaimistosta ei suinkaan tarvitse luopua, sillä myös soittimet ja harrastusvälineet, kuten myös esimerkiksi kirjat ja paperitavara, sekä muu irtaimisto, ovat puhdistettavissa. Puhdistus on erittäin kustannustehokas ja samalla myös ekologinen vaihtoehto.

 

CleanSide palvelee sisäilmasaneerauksen jokaisessa vaiheessa

 

CleanSide on yli kymmenvuotisen toimintansa aikana puhdistanut lukuisten koulujen, virastojen ja urheiluhallien tiloja, pintoja ja irtaimistoa homepölystä ja mikrobeista. Irtaimiston puhdistus tulisi suorittaa tarkkana käsityönä. Etenkin hauraiden materiaalien sekä helposti särkyvien soittimien kohdalla puhdistajalta vaaditaan erityistä ammattitaitoa ja materiaalituntemusta. Ammattilainen osaa valita puhdistukseen oikeat puhdistusaineet ja menetelmät. Olemme puhdistaneet lukuisia erilaisia soittimia, kuten pianoja, flyygeleitä, syntetisaattoreita, harmonikkoja, kitaroita, kanteleita, bassoja, selloja, viuluja, rumpusettejä, huiluja, klarinetteja, torvia ja saksofoneja.

 

Etenkin kouluissa pakkaus- ja lajittelupalvelumme on ollut kysytty lisä. Autamme ja ohjeistamme irtaimiston pakkaamisessa, ja tarvittaessa pakkaamme irtaimiston myös asiakkaamme puolesta. Opastamme ja tarvittaessa tiedotamme henkilökuntaa ja muita sidosryhmiä, kuten esimerkiksi vanhempia. Pakkauksen jälkeen puhdistettava irtaimisto väistetään saneerauksen tieltä, ja kuljetetaan kiinteille, rakennusterveysasiantuntijoiden avulla kehitetyille puhdistuslinjastoillemme Helsinkiin tai Tampereelle.

Puhdistamme myös harrastusvälineitä

Puhdistus- ja varastointi- ja kuljetuspalvelut yhdestä paikasta

 

Mikäli saneerattavat tilat sijaitsevat kaukana Uudeltamaalta tai Pirkanmaalta, voidaan irtaimisto puhdistaa myös CleanSiden kehittämässä, kontteihin pystytettävässä mobiilissa puhdistuslinjastossa, joka voidaan tarvittaessa tuoda kohteen pihalle. Vaihtoehtoisesti voimme osastoida ja alipaineistaa puhtaat tilat asiakkaan kiinteistössä ja pystyttää niihin tilapäisen puhdistuslinjaston. Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme ympäri Suomea.

Puhdistuksen jälkeen pakkaamme irtaimiston puhtaisiin laatikoihin ja varastoimme sen tarvittaessa koko saneerauksen ajaksi. CleanSidella on omat, valvotut varastohallit Helsingissä ja Tampereella, joiden lämpötila ja ilmankosteus ovat tarkkaan säädellyt. Meillä irtaimisto on suojassa kosteudelta ja ilkivallalta. Kun puhtaat tilat ovat valmiit, palautamme puhdistetun irtaimiston asiakkaalle sopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Michael Casagrande

Erikoispuhdistukset
040 575 7294
michael.casagrande@cleanside.fi

 

Asiakaspalvelunumero
010 423 4570

 

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia