CleanSide on nyt auktorisoitu vahinkoalan urakoitsija

4.10.2019 Vahinkoalan auktorisointiryhmä VAR on myöntänyt vahinkoalan auktorisoinnin CleanSide Oy:lle. Auktorisoinnin tavoitteena on varmistaa, että jälkivahinkotorjunta- ja kuivausalalla toimivilla yrityksillä on alalla vaadittava ammattitaito ja toiminnalliset edellytykset. CleanSide Oy on jo entuudestaan Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liiton jäsen. 

Auktorisointi virallistaa CleanSiden tavoitteen hoitaa jälkivahinkojen torjunta luotettavasti, kokonaisvaltaisesti ja ammattitaitoisesti. “Toimintamme kulmakivet ovat vuodesta 2008 lähtien olleet asiantuntijuus, luotettavuus ja laatu. Auktorisointitodistus ei muuta toimintaamme. Lähinnä se on konkreettinen osoitus siitä, että toimintamme on vakaata ja ammattitaitoista. Se kertoo myös sidosryhmillemme, että täytämme kaikki alan asettamat vaatimukset”, kertoo Michael Casagrande, CleanSide toimitusjohtaja.

 


Vahinkoalan Auktorisointiryhmä (VAR) on puolueeton ryhmä, joka arvioi vahinkosaneerausalalla toimivien yritysten kykyä hoitaa jälkivahinkojen torjuntaa luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Auktorisoinnin tavoitteena on varmistaa, että JVT- ja kuivausalalla toimivilla yrityksillä ja pelastuslaitoksilla on vaadittava ammattitaito ja toiminnalliset edellytykset. 

VAR myöntää vahinkoalan auktorisointeja yrityksille, jotka täyttävät Auktorisointiryhmän asettamat auktorisointikriteerit. Siihen kuuluvat kaikki ne tahot, jotka vastaavat jälkivahinkojen torjunnasta tai käyttävät näitä palveluita: Suomen Isännöintiliitto, Suomen Kiinteistöliitto, Suomen Paloinsinööriyhdistys, Suomen Palopäällystöliitto, Vakuutusalan Tekniset Tarkastajat, Finanssialan Keskusliitto ry (ent. Suomen Vakuutusyhtiöitten Keskusliitto), sekä Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto.

 

Katso auktorisointitodistus tästä.

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia