CleanSide jatkaa Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto ry:n hallituksessa

8.10.2019 Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto ry on jälkivahinkojen torjuntaa ja kuivausliiketoimintaa harjoittavien yritysten yhteenliittymä. Liiton syyskokous pidettiin 20.9.2019 ja CleanSide valittiin jälleen jatkokaudelle hallitukseen. CleanSiden edustajana Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto ry:n hallituksessa toimii toimitusjohtaja Michael Casagrande.

 

TuVaSaa päivitetään parhaillaan

TuVaSa, eli Turvallinen vahinkosaneeraus ja jälkivahinkojen torjunta on mm. Työterveyslaitoksen, Työsuojelurahaston ja Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto ry:n kehittämä ohje isännöitsijöille, taloyhtiöille ja muille vahinkosaneeraustöitä tilaaville osapuolille. Sen tarkoituksena on antaa tietoa ja ohjeita vahinkosaneerauksen tilaamiseen vahinkotapausten yhteydessä. TuVaSan voit ladata tästä.

CleanSide on myös tällä kertaa mukana työryhmässä, joka päivittää jo varsin kattavaa TuVaSaa tämän vuoden aikana. Mikäli sinulla on TuVaSaan liittyviä kehitysideoita tai kommentteja, ota yhteys Michael Casagrandeen, p. 040 575 7294 tai michael.casagrande@cleanside.fi.

 

 

Tietoa liitosta

 Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto ry on jälkivahinkojen torjuntaa ja kuivausliiketoimintaa harjoittavien yritysten yhteenliittymä. Liitto toimii jälkivahinkotorjunta- ja kuivausalalla toimivien yritysten keskusjärjestönä, sekä edistää alan yleistä kehitystä ja arvostusta mm. parantamalla yleistä laatu- ja palvelutasoa ja kehittämällä työturvallisuus-, vastuu- ja vakuutusasioita. Lisäksi liitto edistää alaan liittyvää koulutus- ja tutkimustoimintaa sekä kehittää yhteistyötä viranomaisten kanssa.

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia