Asiakastarina: Tiilitalon kuivajääpuhallus Kauniaisissa

Syksyllä CleanSide Oy sai yhteydenoton Kauniaisista, jossa vuonna 1966 rakennetun kerrostalon julkisivu kaipasi puhdistusta. Punatiilinen talo oli paikoitellen sammalen ja jäkälän peitossa ja osittain muutenkin tummunut.

Kolmikerroksisen tiilitalon puhdistus päätettiin toteuttaa kuivajääpuhalluksen avulla, sillä se on perinteisiä puhdistusmenetelmiä hellävaraisempi, mutta silti tehokas pintojen puhdistusmuoto. Kuivajääpuhallus myös desinfioi puhdistettavan pinnan, joten se soveltuu erityisen hyvin juuri julkisivuille, joihin yleensä kerääntyy puhdistettavaa kasvustoa.

Talo sijaitsee osittain kaltevassa ja epätasaisessa maastossa. Tämän takia nostimen asettelu vaati erityistä huolellisuutta ja ammattitaitoa. Lopulta koko urakassa meni kahdella puhalluslaitteella puhaltaessa alle kaksi viikkoa. Kuivajääpuhalluksen jälkeen talon pinnalle tehtiin vielä käsittely, jonka tarkoituksena on hidastaa uuden kasvuston syntymistä tiilipinnalle.

Taloyhtiön asukkaat olivat erittäin tyytyväisiä urakkaan. “Koko prosessi meni odotetun mukaisesti, eli hyvin. Olemme erittäin tyytyväisiä.”, hallituksen puheenjohtaja kiittelee.

 

Julkisivussa oli osittain runsaastikin kasvustoa

 

 

   

Kuivajää tehosi kasvustoon hyvin

 

 

   

Puhallus toteutettiin nostimen avulla paikoin kaltevassa maastossa

 

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia