Asiakastarina: Omakotitalon vanhan maalipinnan poisto lasimurskapuhalluksella

“Suosittelen lasimurskapuhallusta! Näin jäi perheelle kesällä aikaa muuhunkin kuin maalin rapsimiseen.”

Alkukesästä 2019 oriveteläinen yrittäjä Tapani Melkas otti yhteyttä CleanSideen. Hänen omakotitalonsa maalipinta oli osittain varissut ja hän halusi maalata talon ulkoverhouksen uudelleen. Suuressa, kaksikerroksisessa omakotitalossa oli 3-4 kerrosta vanhaa maalia, joiden poistaminen kotikonstein olisi ollut turhan vaivalloinen urakka.

Maalipinnan poistotavaksi valikoitui lasimurskapuhallus, sillä toisin kuin esimerkiksi hiekkapuhallus, se ei vahingoita käsiteltävää pintaa. Lasimurskapuhalluksessa hienoa lasihiekkaa puhalletaan kovalla paineella puhdistettavalle pinnalle. Puhallukseen käytettävä lasi on ympäristöystävällistä kierrätyslasia, joten se on täysin myrkytön ja kemikaaliton puhdistusmenetelmä.

Puhdistettavaa lautapintaa talossa oli yhteensä noin 250 m2. Ennen työn alkamista ikkunat ja piha suojattiin huolellisesti. Vanhan maalipinnan poisto sujui kolmelta CleanSiden työntekijältä kolmessa päivässä. Lasimurskapuhaltimien lisäksi työssä käytettiin apuna henkilönostinta.

Melkas oli erittäin tyytyväinen työn jälkeen. “Kaikki sujui nopeasti ja sovitun mukaisesti. Puhallusjälki on pääosin tasaista, joten talo on helppo maalata uudelleen. CleanSiden työntekijät olivat mukavia ja asiantuntevia, ja pihamaa suojattiin hyvin. Lasimurskapuhallus on hyvä menetelmä, jonka ansiosta perheelle jäi kesällä aikaa muuhunkin kuin maalin rapsimiseen. Nyt käytin ainoastaan muutaman tunnin rimojen mekaaniseen läpikäyntiin ennen maalausta. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja suosittelisin CleanSiden lasimurskapuhallusta myös muille!”

Ennen työn alkamista puhdistettavalle pinnalle tehtiin demopuhallus, jonka tarkoituksena oli selvittää, irtoaako vanha maalipinta vaivattomasti.

 

Vanha maalipinta irtosi laudasta helposti lasimurskan avulla.

 

Lasimurskapuhallus poisti vanhan maalipinnan tasaisesti.

 

Piha ja istutukset suojattiin huolellisesti.

 

Lasimurskapuhallus tekee puhdistettavasta pinnasta aavistuksen mattapintaisen, jolloin se on helppo maalata uudelleen.

 

Lue lisää lasimurskapuhalluksesta täältä.

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia