Anu Koivula Tampereen uusi asiakkuuspäällikkö

Anu Koivula Asta-messuilla tammikuussa

 

CleanSiden Pirkanmaan tiimi kasvoi tammikuussa uudella asiakkuuspäälliköllä, Anu Koivulalla. Anulla on mittava, lähes 20 vuoden kokemus erilaisista esimies- ja päällikötason tehtävistä puhdistuspalvelualalta. Hän on aktiivinen ja energinen nokialainen, joka suhtautuu työhönsä suurella intohimolla. Asiakkuuspäällikkönä Anu vastaa Pirkanmaan asiakkuuksista. 

 

-Hain CleanSidelle, sillä uskon yrityksen vielä kehittyvän paljon lähivuosina. Ala on kovassa kasvussa, sillä sisäilmatietous on lisääntynyt huimasti ja hyvästä sisäilmasta on tullut jo lähes itsestäänselvyys. CleanSiden palveluvalikoima on monipuolinen ja haluan olla mukana kehittämässä yritystä vieläkin paremmaksi. Arvostan sitä, että CleanSidella panostetaan sekä palvelun että työn korkeaan laatuun. Asiakkaiden kanssa työskentely on intohimoni, ja uskon, että minulla on paljon annettavaa CleanSidelle ja sen asiakkaille.  

 

CleanSiden toimitusjohtaja Michael Casagranden mielestä on erityisen positiivista, että Anulla on alan vankan myyntikokemuksen lisäksi aito halu löytää asiakkaille aina paras ratkaisu. 

-Parhaimmillaan Anu on ihmisten kanssa. Hänellä on laaja osaaminen puhdistuspalvelualalta ja energisenä ja ulospäinsuuntautuneena ihmisenä hän on sulautunut uuteen työhönsä vaivatta. Kokemuksensa ja ammattitaitonsa ansiosta hänellä on CleanSidelle paljon annettavaa. Olen iloinen siitä, että Anu on tullut osaksi CleanSiden tiimiä. 

 

Koulutukseltaan Anu on liiketalouden tradenomi, jonka lisäksi hän on opiskellut mm. psykologiaa. Hän on myös ollut Tampereen kaupunkiseudun suunnittelussa Länsi-Alvarina, ja ollut mukana muun muassa Tesoman alueen kehittämishankkeessa. Vapaa-ajallaan Anu käy konserteissa, mökkeilee ja viettää aikaansa perheensä ja koiranpentunsa kanssa. Koko CleanSiden tiimi toivottaa Anun lämpimästi tervetulleeksi taloon!

 

 

Anu Koivula CleanSiden toimitusjohtaja Michael Casagranden
kanssa Rakennusvalvonnan ajankohtaisseminaarissa

 

 

 

Anu Koivula
Asiakkuuspäällikkö
050 409 0043
anu.koivula@cleanside.fi

Ota yhteyttä

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia